Voor wie?

Wil jij weten hoe je dier zich voelt en wat het zélf te vertellen heeft? Of heb je behoefte aan meer helderheid over de zorg voor je dier? Vind je het fijn om te leren met en van je dier en de verbinding met je dier te verdiepen? Als spreker voor de dieren help ik je hier graag bij. Om de mooiste flow en magie te laten ontstaan, werk ik in mijn bedrijf graag samen met dierenvrienden die met andere ogen naar dieren willen kijken. Die bereid zijn met open hart en open blik een privé- of groepssessie bij mij aan te gaan en affiniteit voelen met een holistische visie en natuurlijke diergezondheid. Die houden van diepgang want dat is hoe ik werk. Voor mensen die er klaar voor zijn om de meest waarachtige informatie die dieren willen delen ook écht te ontvangen en aanvaarden, ook al kan dit soms confronterend zijn. Ik begeleid jullie met liefde!

paard-draf

Ik wil je graag met andere ogen naar dieren laten kijken.

Aanbod voor particulieren

Voor je dier en jou bied ik Animalinsight sessies aan waarin ik werk door middel van intuïtieve diercommunicatie en vanuit een holistische visie als natuurgeneeskundige. Ik bied meerdere soorten Animalinsight sessies aan. Een sessie geeft ruimte aan je dier om zelf te vertellen wat belangrijk is en kan ook inzicht en helderheid bieden rondom de zorg voor je dier. Ook de verbinding en invloed die je dier en jij op elkaar hebben komt vaak aan bod. Alle dieren, zowel gedomesticeerde als wilde dieren zijn welkom.

Voor jou bied ik een Humaninsight sessie aan waarin jij de hoofdpersoon bent. Je kan voor deze sessie bij me terecht met elke diergerelateerde vraag die je maar hebt! Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt over het gedrag of de gezondheid van je dier of de relatie die je met je dier hebt. We gaan hierover samen in gesprek. Maar ook als je graag in een privésetting wilt leren hoe intuïtieve diercommunicatie werkt, of als je je verder wilt ontwikkelen op dit gebied, dan kan je hiervoor bij me terecht voor privétraining intuïtieve diercommunicatie.

Mijn mooie werk bied ik ook voor groepen aan! In mijn groepssessies bied ik diverse mogelijkheden aan waarbij je welkom bent om deel te nemen! Denk hierbij aan trainingen intuïtieve diercommunicatie of een workshop “Ben jij bereid je dier als leermeester te zien?”. Bekijk voor mijn geplande (groep)evenementen vooral ook even mijn agenda!

Aanbod voor professionals en bedrijven

Op het gebied van het telepathisch communiceren met dieren, de verbinding tussen dier, mens en natuur, natuurlijke diergezondheid of gerelateerde onderwerpen heb ik als spreker voor de dieren veel te vertellen! 

Voor professionals en bedrijven waarvan ik voel dat ze bij mij passen ben ik beschikbaar voor onder meer advies, het schrijven van blogs, groepssessies, lezingen, lesgeven, workshops, cirkels en als spreker op evenementen.

Neem vooral contact met me op om samen de mogelijkheden te bespreken.