Voor wie?

Wil jij weten hoe je dier zich voelt en wat het zélf te vertellen heeft? Of heb je behoefte aan meer helderheid over de zorg voor je dier? Vind je het fijn om te leren met en van je dier en de verbinding met je dier te verdiepen? Als spreker voor de dieren help ik je hier graag bij. Om de mooiste flow en magie te laten ontstaan, werk ik in mijn bedrijf graag samen met dierenvrienden die met andere ogen naar dieren willen kijken. Die bereid zijn met open hart en open blik een training of 1:1 sessie bij mij aan te gaan en affiniteit voelen met een holistische visie en natuurlijke diergezondheid. Die houden van diepgang want dat is hoe ik werk. Voor mensen die er klaar voor zijn om de meest waarachtige informatie die dieren willen delen ook écht te ontvangen en aanvaarden, ook al kan dit soms confronterend zijn. Ik begeleid jullie met liefde!

paard-draf

Ik wil je graag met andere ogen naar dieren laten kijken.

Aanbod voor particulieren

Voor je dier en jou bied ik meerdere soorten Animalinsight sessies aan waarin ik werk door middel van intuïtieve diercommunicatie en vanuit een holistische visie als natuurgeneeskundig therapeut voor dieren. Een sessie geeft ruimte aan je dier om zelf te vertellen wat op dit moment belangrijk is. Ook de verbinding en invloed die je dier en jij op elkaar hebben komt vaak aan bod. Alle dieren, zowel gedomesticeerde als wilde dieren zijn welkom.

Voor jou bied ik een Humaninsight sessie aan waarin jij de hoofdpersoon bent. Je kan voor deze sessie bij me terecht met elke diergerelateerde vraag die je maar hebt! Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt over het gedrag of de gezondheid van je dier of de relatie die je met je dier hebt. We gaan hierover samen in gesprek.

Mijn mooie werk wil ik jou ook leren! Neem vooral deel aan mijn lange, kortere of privétraining voor intuïtieve diercommunicatie als jij ook het magische intuïtieve contact met de dieren wilt ontdekken. Bekijk voor mijn geplande (groeps)aanbod vooral ook even mijn agenda!

Aanbod voor professionals en bedrijven

Op het gebied van het intuïtief communiceren met dieren, de verbinding tussen dier, mens en natuur, natuurlijke diergezondheid of gerelateerde onderwerpen heb ik als spreker voor de dieren veel te vertellen! 

Voor professionals en bedrijven waarvan ik voel dat ze bij mij passen ben ik beschikbaar voor onder meer advies, het schrijven van blogs, groepssessies, lezingen, lesgeven, workshops, cirkels en als spreker op evenementen.

Neem vooral contact met me op om samen de mogelijkheden te bespreken.