Voor wie?

Wil jij weten hoe je dier zich voelt en wat het zélf te vertellen heeft? Of heb je behoefte aan meer helderheid over de zorg voor je dier? Vind je het fijn om te leren met en van je dier en de verbinding met je dier te verdiepen? Als spreker voor de dieren help ik je hier graag bij. Om de mooiste flow en magie te laten ontstaan, werk ik in mijn bedrijf graag samen met dierenvrienden die met andere ogen naar dieren willen kijken. Die bereid zijn met open hart en open blik een sessie bij mij aan te gaan. Voor mensen die er klaar voor zijn om de meest waarachtige informatie die hun dier wil delen ook écht te ontvangen en aanvaarden, ook al kan dit soms confronterend zijn. Voor mensen die graag met de inzichten en adviezen die uit een sessie kunnen komen aan de slag willen gaan, soms ook met zichzelf, om hun dier en zichzelf verder te helpen.

Omdat mijn sessies op afstand plaatsvinden, hoef ik je dier en jou niet fysiek te ontmoeten. Jij en ik ontmoeten elkaar tijdens een sessie online of telefonisch. Dit is stressvrij voor je dier en de meest duurzame manier van werken.

paard-draf

Ik wil je graag met andere ogen naar dieren laten kijken.

Aanbod voor particulieren

In een Animalinsight sessie werk ik door middel van intuïtieve diercommunicatie en vanuit een holistische visie als natuurgeneeskundige. Ik bied zowel Animalinsight sessies als mini-sessies aan. Een sessie geeft ruimte aan je dier om zelf te vertellen wat belangrijk is en kan ook inzicht en helderheid bieden rondom de zorg voor je dier. Ook de verbinding en invloed die je dier en jij op elkaar hebben komt vaak aan bod. Alle dieren, zowel gedomesticeerde als wilde dieren zijn welkom.

Aanbod voor professionals en bedrijven

Op het gebied van het telepathisch communiceren met dieren, de verbinding tussen dier, mens en natuur, natuurlijke diergezondheid of gerelateerde onderwerpen heb ik als spreker voor de dieren veel te vertellen! 

Voor professionals en bedrijven waarvan ik voel dat ze bij mij passen ben ik beschikbaar voor onder meer advies, het schrijven van blogs, (online) evenementen, lezingen, groepssessies, lesgeven en workshops.

Neem vooral contact met me op om samen de mogelijkheden te bespreken.