Over Animalinsight

Wat me altijd diep ontroert, is om te merken hoeveel mensen van hun dieren houden! Ik zie vaak om me heen hoeveel zorg en aandacht mensen hebben voor hun dieren maar ook de behoeft die mensen hebben om te weten wat er in hun dier omgaat. Hoe fijn is het dan om je dier, door middel van telepathische communicatie een stem te geven? Om je dier haar/zijn eigen verhaal te laten vertellen?

Dieren verdienen het zo om écht gezien te worden! Animalinsight is mijn zielenbedrijf, waarin ik me met liefde inzet om dieren de aandacht te geven die ze verdienen en daarmee zowel je dier als jou te helpen. Door mijn voelsprieten aan te zetten, stem ik me geheel af op wat het dier te vertellen heeft. Elk dier is uniek, heeft een eigen verhaal te vertellen en eigen behoeften. Het is mijn specialiteit om hiernaar te luisteren en de vertaalslag richting jou te maken. Dit kan bijdragen aan puur plezier en het verdiepen van de verbinding tussen je dier en jou. Het kan je in het dagelijks leven van je dier en jezelf ook verder helpen met vraagstukken rondom bijvoorbeeld zorg, gezondheid, welzijn en vooral ook: wat wil mijn dier zélf?

We kunnen zoveel van dieren leren door met andere ogen naar ze te kijken! Dieren staan meestal nog veel dichter bij hun ware natuur dan mensen. Ze kunnen ons onder meer leren om ook weer dichter bij onze eigen ware natuur te komen: in verbinding met onszelf en met alles om ons heen.

Zo is Animalinsight geboren! Mijn hart, ziel, voelsprieten, creativiteit, kennis en levenservaring komen hierin samen. Dier en mens verbinden met elkaar en met de natuur in de meest brede zin van het woord is voor mij de allermooiste en magische manier van werken.

Mijn verhaal

Mijn liefde voor dieren en de natuur is al op jonge leeftijd ontstaan. Ik ben als tropenmeisje geboren en opgegroeid in Suriname en voelde me thuis tussen de dieren waarmee ik opgroeide en de overweldigend mooie natuur die Suriname te bieden heeft. Dat veranderde toen ik op mijn zevende naar Nederland verhuisde en me flink ontheemd voelde. Gelukkig bleven de dieren in mijn leven doordat we huisdieren hadden en ik ging paardrijden. Ik kwam in aanraking met de antroposofie en natuurlijke geneeswijzen, dit voelde voor mij heel vertrouwd. Ook ben ik me al op jonge leeftijd gaan verdiepen in intuïtieve ontwikkeling en intuïtieve diercommunicatie. Toen ik later de keuze voor een beroepsopleiding maakte, was een opleiding voor natuurlijke geneeswijzen voor dieren dan ook een schot in de roos en de start van een grote liefde voor dit vakgebied. In de natuurgeneeskunde is een holistische (levens)visie de basis. Het is voor mij een vanzelfsprekendheid om vanuit een holistische visie te leven en dit ook uit te dragen in mijn werk. Ook nu nog ben ik omringd met dieren, met mijn gezin woon ik namelijk samen met twee fantastische katten en ik ontmoet regelmatig dieren in mijn dagelijks leven. Daarnaast prijs ik me gelukkig dat ik in mijn werk ook jullie dieren, meestal op afstand, ontmoet.

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar actief op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en natuurlijke geneeswijzen voor dieren. Ik heb talloze opleidingen en cursussen binnen mijn vakgebied gevolgd om mijn nooit aflatende honger naar meer kennis en inzicht te stillen en blijf me verder ontwikkelen. Al deze ervaring heeft ertoe geleid dat ik onder meer jarenlang met veel plezier als productmanager en therapeut bij De Groene Os heb gewerkt, dit is een bedrijf dat kruiden- en voedingssupplementen maakt voor dieren vanuit een holistische visie. Ik heb me hier onder meer beziggehouden met productontwikkeling, het ontwikkelen en geven van (online) trainingen aan dierprofessionals en heb gedurende de jaren duizenden klanten geadviseerd op het gebied van natuurlijke diergezondheid.

Wat ik door al mijn werk- en levenservaring heb geleerd is dat er zich op allerlei gebieden zoveel onder de oppervlakte bevindt dat zichtbaar mag worden! Dingen die belangrijk zijn voor je dier en voor jou. Ik draag graag op mijn eigen wijze bij aan de zichtbaarheid hiervan en gun dit je dier en jou ook!


Liefs,
Claire.