Reviews

Lees wat mensen vinden van Animalinsight

We zijn met onze pup Teddy bij Claire terechtgekomen voor een reading. Teddy’s voedselallergie en haar darmproblemen in combinatie met het “eigen willetje” van Teddy maakten dat ze erg afviel en dat we veel zorgen hadden.

Door de reading van Claire ben ik wat dingen anders gaan zien en voelen en ben ik anders met Teddy omgegaan waardoor we uit een cirkel zijn gekomen.

Het gaat nu weer supergoed met haar en we genieten weer van ons lieve, grappige en ondeugende hondje. Claires reading was to the point, gaf ons inzicht en ook tips waarmee we verder konden. Erg blij mee!
Annekee
– over de Animalinsight sessie
Onze Moppet heeft een periode onder behoorlijk mentale stress gestaan en nadat we ook nog waren verhuisd merkten we dat het niet zo heel goed met haar ging. Omdat ze ook ruim 14,5 jaar oud is wisten we niet zo goed hoe we hiermee moesten omgaan. We hebben Claire geraadpleegd en zij heeft op afstand een lang gesprek met Moppet gevoerd.

De adviezen die hieruit voortvloeiden heeft Claire met ons gedeeld en we zijn enorm onder de indruk van de resultaten die dat opleveren. Ze is weer een vrolijk hondje, dat weliswaar wat ouderdomsverschijnselen laat zien, maar die zijn passend bij haar leeftijd. De zwaarte is volledig verdwenen. Het telefoongesprek dat we met Claire voerden was heel prettig. Ze is rustig, tegelijk stevig, ze weet waar ze het over heeft en er waren ook momenten dat we hartelijk konden lachen. Claire heeft Moppet nog een healing gegeven, nadat ze daar Moppet toestemming voor had gevraagd en verder is haar nazorg ook uitstekend. We staan er voor ons gevoel niet alleen voor.

Wij bevelen Claire van harte aan, de band die wij al hadden met dit hondje is er nog meer op vooruit gegaan. Dat is heel veel waard. Voor onszelf en voor het hondje.
Astrid
– over de Animalinsight sessie
Ik heb Claire om advies gevraagd over mijn merrie, omdat we een moeilijke tijd achter de rug hebben met hoef- en peesproblemen en met ziekte en dood van een bevriende merrie uit haar kudde. Ik wou graag weten hoe het met haar is en wat we voor haar kunnen doen, wat ze nodig heeft.

Wat Claire vertelde over haar en het contact met haar was to the point, heel herkenbaar en waardevolle informatie. Ik ben heel blij met dit consult. Ik vind Claire zeer professioneel, zorgvuldig en respectvol in haar contact met mijn merrie – dankjewel Claire, we weten je te vinden 🙂
Micha
– over de Animalinsight sessie

Ik ga zeker aan de gang met alle informatie die uit het consult is gekomen. Bob lag na ons gesprek heerlijk te slapen op zijn kussen, diep aan het dromen, want zijn poten waren aan het rennen in zijn slaap. Ik probeer hem met rust te laten en laat ook de rest van ons gezin Bob zijn grenzen meer zien. Het werkt dus meteen al! 

Ik zal Bob ook dagelijks meer vers vlees te eten geven en wat minder brokken. 
En ik ga me inlezen! Het boekje zal ik bestellen. Sowieso goed om lichaamstaal goed te lezen en interpreteren. Dank je wel voor het telefoonnummer van de hondentrainer, ik ga contact zoeken. Heel fijn om daarin begeleid te worden. 

Dank voor alle tijd en energie van jou! Ik ben van plan om je vaker te bezoeken met Bob. Het is heel verhelderend.
Anke
over de Animalinsight sessie