Reviews

Lees wat mensen vinden van Animalinsight

We zijn met onze pup Teddy bij Claire terechtgekomen voor een reading. Teddy’s voedselallergie en haar darmproblemen in combinatie met het “eigen willetje” van Teddy maakten dat ze erg afviel en dat we veel zorgen hadden.

Door de reading van Claire ben ik wat dingen anders gaan zien en voelen en ben ik anders met Teddy omgegaan waardoor we uit een cirkel zijn gekomen.

Het gaat nu weer supergoed met haar en we genieten weer van ons lieve, grappige en ondeugende hondje. Claires reading was to the point, gaf ons inzicht en ook tips waarmee we verder konden. Erg blij mee!
Annekee
– over de Animalinsight sessie
Onze Moppet heeft een periode onder behoorlijk mentale stress gestaan en nadat we ook nog waren verhuisd merkten we dat het niet zo heel goed met haar ging. Omdat ze ook ruim 14,5 jaar oud is wisten we niet zo goed hoe we hiermee moesten omgaan. We hebben Claire geraadpleegd en zij heeft op afstand een lang gesprek met Moppet gevoerd.

De adviezen die hieruit voortvloeiden heeft Claire met ons gedeeld en we zijn enorm onder de indruk van de resultaten die dat opleveren. Ze is weer een vrolijk hondje, dat weliswaar wat ouderdomsverschijnselen laat zien, maar die zijn passend bij haar leeftijd. De zwaarte is volledig verdwenen. Het telefoongesprek dat we met Claire voerden was heel prettig. Ze is rustig, tegelijk stevig, ze weet waar ze het over heeft en er waren ook momenten dat we hartelijk konden lachen. Claire heeft Moppet nog een healing gegeven, nadat ze daar Moppet toestemming voor had gevraagd en verder is haar nazorg ook uitstekend. We staan er voor ons gevoel niet alleen voor.

Wij bevelen Claire van harte aan, de band die wij al hadden met dit hondje is er nog meer op vooruit gegaan. Dat is heel veel waard. Voor onszelf en voor het hondje.
Astrid
– over de Animalinsight sessie
Ik heb Claire om advies gevraagd over mijn merrie, omdat we een moeilijke tijd achter de rug hebben met hoef- en peesproblemen en met ziekte en dood van een bevriende merrie uit haar kudde. Ik wilde graag weten hoe het met haar is en wat we voor haar kunnen doen, wat ze nodig heeft.

Wat Claire vertelde over haar en het contact met haar was to the point, heel herkenbaar en waardevolle informatie. Ik ben heel blij met dit consult. Ik vind Claire zeer professioneel, zorgvuldig en respectvol in haar contact met mijn merrie – dankjewel Claire, we weten je te vinden 🙂
Micha
over de Animalinsight sessie

Ik ga zeker aan de gang met alle informatie die uit het consult is gekomen. Bob lag na ons gesprek heerlijk te slapen op zijn kussen, diep aan het dromen, want zijn poten waren aan het rennen in zijn slaap. Ik probeer hem met rust te laten en laat ook de rest van ons gezin Bob zijn grenzen meer zien. Het werkt dus meteen al! 

Ik zal Bob ook dagelijks meer vers vlees te eten geven en wat minder brokken. 
En ik ga me inlezen! Het boekje zal ik bestellen. Sowieso goed om lichaamstaal goed te lezen en interpreteren. Dank je wel voor het telefoonnummer van de hondentrainer, ik ga contact zoeken. Heel fijn om daarin begeleid te worden. 

Dank voor alle tijd en energie van jou! Ik ben van plan om je vaker te bezoeken met Bob. Het is heel verhelderend.
Anke
over de Animalinsight sessie
Ik wil je echt meegeven dat door jouw gave om in communicatie met de dieren te zijn, de stromende liefde tussen zowel het dier (in dit geval mijn lieve poes Raisa) als de mens op het thuisfront (in dit geval mijn man en ik) is versterkt.

Hierdoor mogen de relatie en in liefde zijnde eigenschappen er nog meer zijn en floreren, op stoffelijk en onstoffelijk niveau, in het hier en daar, door het nu en door de tijd en ruimte heen!

Zo is mijn lieve poes Raisa met de metaforische kracht van de zeeschildpad gaan zwemmen naar eternity (Raisa is kort na onze sessie overleden). Vrij, met geluk in de oceaan van liefde.
Myra
over de Animalinsight sessie
Voor zijn tweede verjaardag heb ik Rex, onze Duitse herder, een consult bij Claire gegeven. Van tevoren heb ik enkel vragen ingestuurd. Claire geeft helder antwoorden op mijn vragen.

Ik voel dat ik Rex nu nog meer begrijp en heb meer inzicht in hoe ik zijn welzijn kan vergroten. Tijdens het consult lag en zat hij heel relaxed en staarde af en toe in de verte. Claire geeft ook bruikbare tips. Aan het einde kreeg ik een paar likken van Rex als bedankje.

Het consult heeft onze relatie ook echt weer versterkt en verbeterd. Zijn antwoorden, via Claire, zijn een prachtige spiegel voor mij en mijn man. Echt een aanrader! Dieren verdienen het om gehoord en gezien te worden.
Wilma
over de Animalinsight sessie
Zo blij met jouw kijk en waardevolle aanwijzingen! Ik ga ermee aan de slag. 

Merci Claire!
Birgit
over de Animalinsight mini-sessie
Ik heb onlangs een consult gehad voor mijn kat Cali. Dit omdat ik een aantal vragen had na onze verhuizing vorig jaar augustus. Op ons vorige adres ging ze dagelijks naar buiten en hier merkte ik dat ze weerstand had op naar buiten gaan. Ik wilde graag weten waarom ze hier moeite mee heeft, naast nog een aantal andere vragen.

Claire is gaan afstemmen op Cali wat leidde tot een mooi en helder gesprek. Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen en nog een paar extra vragen die Claire standaard stelt. Het laat de dynamiek tussen mij en Cali zien en waar ik dingen los mag laten. Cali is een mooie spiegel voor mijn eigen ontwikkeling.
Het consult geeft veel rust en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn schuldgevoel naar Cali kan loslaten. Hierdoor is mijn band met haar nog hechter geworden en voelt het allemaal een stuk vrijer.

Dankjewel Claire voor dit fijne consult. Mocht er weer iets zijn, dan weet ik je te vinden!
Michelle
over de Animalinsight sessie