Blog

Wat zijn de mooie kanten van jouw dier?
Dierentolk

Wat zijn de mooie kanten van jouw dier?

In dit artikel wil ik je graag uitnodigen om met andere ogen naar je dier(en) te kijken. Naar de mooie kanten die er volop zijn, als we maar de tijd nemen om hierbij stil te staan. Als we voorbij de vanzelfsprekendheid van de aanwezigheid van de dieren in ons leven gaan kijken en voelen, kunnen we de mooiste dingen gaan ontdekken. Over onze dieren maar ook over onszelf!

Drie angstige katten gezocht
Dierentolk

Drie angstige katten gezocht

Vanuit mijn werk als dierentolk en natuurgeneeskundige voor dieren heb ik regelmatig te maken met angstige katten. Angst bij katten komt helaas veel voor. Naast alle inzichten en adviezen die uit mijn 1 op 1 sessies komen, zou ik ook heel graag willen werken met de ontspannende kracht van geur voor gebruik bij angstige katten. Hiervoor zoek ik drie katten om mee te doen aan mijn geurtest.

Blije en levenslustige hond
Dierentolk

Hoe werkt een telepathisch consult met een dier?

Eén van de mooie dingen van het werk dat ik doe is dat de mens die bij een dier hoort inzicht kan krijgen in de belevingswereld van het dier. Ik maak vaak mee dat mensen zich zorgen maken om hun dier of specifieke vragen hebben die ze graag aan hun dier willen stellen. Graag geef ik je een inkijkje in mijn werk door, met instemming en geheel anoniem, de hulpvraag van één van mijn klanten te bespreken vanuit mijn eigen beleving.