Blog

 • Samen-ZIJN met je dier

  Samen-ZIJN met je dier

  Neem jij weleens de tijd om rustig bij je dier te zitten? Of, als je geen eigen dier hebt, om rustig in de natuur te zitten in de aanwezigheid van dieren en je hierop af te stemmen? In dit blog vertel ik je er meer over.

  LEES MEER

 • Wat we van onze dieren kunnen leren over kwetsbaarheid

  Wat we van onze dieren kunnen leren over kwetsbaarheid

  In dit blog wil ik je vertellen over kwetsbaarheid. Je kwetsbaar durven opstellen, de moeite die ik hier zelf mee heb en ook wat we van onze dieren kunnen leren over kwetsbaarheid.

  LEES MEER

 • Heeft je dier pijn? Denk hier eens aan!

  Heeft je dier pijn? Denk hier eens aan!

  In dit artikel vertel ik je graag iets meer over voeding en de invloed hiervan bij pijnklachten. Ik laat als dierentolk ook de dieren zelf aan het woord over voeding en geef je tips rondom je zoektocht naar geschikte voeding voor jouw dier met pijn.

  LEES MEER

 • Wat zijn de mooie kanten van jouw dier?

  Wat zijn de mooie kanten van jouw dier?

  In dit artikel wil ik je graag uitnodigen om met andere ogen naar je dier(en) te kijken. Naar de mooie kanten die er volop zijn, als we maar de tijd nemen om hierbij stil te staan. Als we voorbij de vanzelfsprekendheid van de aanwezigheid van de dieren in ons leven gaan kijken en voelen, kunnen…

  LEES MEER

 • Drie angstige katten gezocht

  Drie angstige katten gezocht

  Vanuit mijn werk als dierentolk en natuurgeneeskundige voor dieren heb ik regelmatig te maken met angstige katten. Angst bij katten komt helaas veel voor. Naast alle inzichten en adviezen die uit mijn 1 op 1 sessies komen, zou ik ook heel graag willen werken met de ontspannende kracht van geur voor gebruik bij angstige katten.…

  LEES MEER

 • Wil je weten waarom ik Animalinsight ben gestart?

  Wil je weten waarom ik Animalinsight ben gestart?

  Mijn passie voor dieren en de natuur komt natuurlijk ergens vandaan! In dit blog wil ik je graag laten kennismaken met mij door je een klein stukje te vertellen over wie ik ben, waar ik vandaan kom en hoe ik ertoe ben gekomen om te doen wat ik nu doe.

  LEES MEER