Animalinsight agenda

Wil jij je verder ontwikkelen in het verdiepen van de verbinding met je dier en de zorg voor je dier? Meld je dan vooral aan voor één van onderstaande evenementen!

Oktober 2023: in samenwerking met systemisch coach Wilma Broeseliske organiseer ik op zaterdag 14/10 een DierenMens opstelling! In deze opstelling wordt de verbinding met je dier zichtbaar gemaakt. Dit is enorm waardevol omdat inzicht in deze verbinding de basis vormt voor een fijn(er) contact met je dier. Wilma begeleidt de opstelling en ik representeer je dier en geef je dier d.m.v. intuïtieve diercommunicatie een stem! Meer informatie is hier te vinden.

November 2023: 2-daagse cursus Communiceren met dieren op 7 en 21 november. Meer informatie is hier te vinden.

November 2023: op maandagavond 13 november organiseer ik een oefenavond intuïtieve diercommunicatie in Delft. Voor jou, als je al wat ervaring hebt met intuïtieve diercommunicatie en graag wilt oefenen! Meer informatie kan je hier vinden.

December 2023: op maandagavond 11 december organiseer ik een oefenavond intuïtieve diercommunicatie in Delft. Voor jou, als je al wat ervaring hebt met intuïtieve diercommunicatie en graag wilt oefenen! Meer informatie is hier te vinden.

Januari 2024: op zaterdag 13 januari start de halfjaartraining intuïtieve diercommunicatie in Delft. In 6 maandelijkse bijeenkomsten gaan we live en in een kleine groep vanaf de basis aan de slag met intuïtieve diercommunicatie om hier steeds meer de verdieping in op te zoeken. Meer informatie is hier te vinden.

April 2024: 2-daagse cursus Communiceren met dieren op 2 en 16 april. Meer informatie is hier te vinden.