Animalinsight voor je dier

Animalinsight sessie

Vraag jij je ook af hoe je je dier de best mogelijke zorg kan bieden? Of wil je weten welke gevoelens en behoeften je dier heeft? In deze Animalinsight sessie combineer ik intuïtieve diercommunicatie met een holistische visie en natuurlijke diergezondheid. Deze sessie biedt helderheid en inzicht en vooral ook de ruimte aan je dier om zélf te vertellen of te laten zien wat belangrijk is. Tijdens deze sessie ga ik uitgebreid met zowel je dier als met jou in gesprek, er is veel ruimte voor guidance en natuurlijk gezondheidsadvies.

Elke hulpvraag is welkom voor een Animalinsight sessie, er bestaan voor mij geen rare vragen of vragen die niet geschikt zijn. Om een idee te krijgen; hulpvragen gaan vaak over gezondheid, gedrag, ouderdom, verandering van leefomgeving, een dier erbij, vage klachten, de relatie die jij met je dier hebt, rondom het stervensproces, je wilt je dier beter begrijpen en preventie. Tijdens een Animalinsight sessie neem ik ongeveer 2 uur de tijd voor je dier en jou.

Animalinsight mini-sessie

In een Animalinsight mini-sessie combineer ik intuïtieve diercommunicatie met een holistische visie en natuurlijke diergezondheid. Deze sessie is heel geschikt voor je plezier, als je nieuwsgierig bent naar wat je dier je te vertellen heeft en die veel ruimte laat voor wat zich wil ontvouwen. Je krijgt hierdoor meer inzicht in de gevoels- en belevingswereld van je dier!

Hulpvragen die geschikt zijn voor een Animalinsight mini-sessie zijn bijvoorbeeld je nieuwsgierigheid naar wat je dier je te vertellen heeft of je hebt een korte vraag aan je dier. Tijdens een Animalinsight mini-sessie neem ik tot 30 minuten de tijd voor je dier en jou, dit is ook afhankelijk van de flow die ontstaat en jouw eventuele hulpvraag.

Dieren verdienen het zo om écht gezien te worden! 

Hoe werkt een Animalinsight sessie?

Telepathie betekent het overbrengen van gedachten en gevoelens op afstand zonder waarneembare middelen (bron: Van Dale). Het is een oude taal die dieren en oude volkeren nog beheersen en de moderne mens veelal vergeten maar zeker niet verloren is. Door middel van telepathisch contact, leg ik op afstand contact met je dier. Je dier en jij kunnen dus gewoon thuisblijven, dit is makkelijk, stressvrij en duurzaam!

Door een sessie kan je vaak veel van je dier leren. Dieren kunnen bijvoorbeeld spiegelen en dingen laten zien of vertellen die bij jou horen. Hierdoor kan het nodig zijn dat jij ook met jezelf aan de slag gaat. Ik vind het magisch mooi dat wij als mensen op deze diepgaande manier kunnen leren van dieren! Dit spiegelstuk is een ontwikkeling die ik als verdieping en enorme meerwaarde van mijn werk nu volop aan het aangaan ben. Ik neem je hier graag in mee als dit van toepassing is.

Je dier en jij krijgen tijdens een sessie mijn uitgebreide tijd en aandacht. Met je dier ben ik meestal één uur in gesprek en vervolgens aansluitend ook één uur met jou voor de online/telefonische nabespreking hiervan. In deze nabespreking bied ik je inzicht, helderheid, waar nodig natuurlijke gezondheidsadviezen en een duidelijke richting in hoe je verder zou kunnen gaan met de zorg voor je dier. Ook bespreken we eventuele spiegelstukken als deze naar voren zijn gekomen in gesprek met je dier. Na afloop kan het fijn voor je zijn om de informatie verder te laten indalen, soms vallen kwartjes dan nog meer op hun plek. Het staat je vrij om zelf een geluidsopname of aantekeningen te maken van dit gesprek.

In de meeste gevallen is één sessie voldoende om je weer verder op weg te helpen, hoewel een regelmatige check-up, als een soort APK, prettig kan zijn.

Hoe werkt een Animalinsight mini-sessie?

Een Animalinsight mini-sessie werkt deels hetzelfde als de hierboven beschreven Animalinsight sessie maar we hebben minder lang en uitgebreid contact. Ik laat eerst je dier aan het woord en laat ontstaan wat wil ontstaan in het contact, aangevuld met eventuele vragen die jij hebt. Tijdens een mini-sessie werk ik telefonisch met jou, ik bel je op en stem me dan af op je dier waarna ik het gesprek met je dier aanga. Ik neem tot 30 minuten de tijd voor je dier en jou.

Een sessie boeken?

Bij het aanvragen van een sessie heb ik de volgende informatie van je nodig: je adres, postcode en woonplaats, eventuele vragen die je je dier wilt stellen, een recente foto van je dier waarvan jij vindt dat deze typerend is voor je dier, de naam van je dier en leeftijd en geslacht (en intact of niet). Als je dier medicatie gebruikt, ontvang ik ook graag de naam en dosering van de medicatie. Verdere achtergrondinformatie over je dier heb ik niet nodig.

Mijn sessies plan ik in van dinsdag tot en met vrijdag. Wil je bij het aanvragen van een sessie aangeven wat je voorkeursdagen en tijden zijn? Ik doe mijn best om hier rekening mee te houden.