Animalinsight voor je dier

Op deze pagina vind je informatie over de twee verschillende Animalinsight sessies die ik aanbied. Je kan naar beneden scrollen of klikken op één van onderstaande knoppen om direct naar deze informatie te gaan.

Animalinsight sessie

Vraag jij je ook af hoe je je dier de best mogelijke zorg kan bieden? Of wil je weten welke gevoelens en behoeften je dier heeft? In deze uitgebreide Animalinsight sessie combineer ik intuïtieve diercommunicatie mét mijn holistische visie op diergezondheid en welzijn, waarbij vele thema’s rondom holistische gezondheid en welzijn aan bod kunnen komen. Deze sessie biedt diepgang, kan bijdragen aan meer helderheid en inzicht in het wezen van je dier en de zorg voor je dier, een sterkere verbinding met je dier en laat vooral ook de ruimte aan je dier om zélf te vertellen of te laten zien wat belangrijk is.

Alle hulpvragen zijn geschikt voor de diepgang die deze sessie biedt. Om een idee te krijgen; hulpvragen gaan vaak over gezondheid, gedrag, de relatie die jij met je dier hebt, begeleiding rondom het levenseinde of stervensproces van je dier of de wens om je dier beter te begrijpen.

Hoe werkt een Animalinsight sessie?

 • Meer tijd voor de nabespreking van mijn contact met je dier;
 • Aanvullende vragen die je nog aan je dier wilt stellen;
 • Humaninsight sessie, waarin jij de hoofdpersoon bent en we in gesprek gaan over jouw diergerelateerde hulpvraag en eventuele spiegelstukken (hiervoor kunnen we ook een aparte sessie inplannen);
 • Animalinsight mini-sessie als een aanvullende check-up van je dier, enige tijd later.

  Een Animalinsight sessie boeken?

  Als je een Animalinsight sessie wilt boeken, dan kun je hiervoor het contactformulier invullen waarin je kan aangeven dat je een Animalinsight sessie wilt boeken. Aanvullend heb ik alle benodigde onderstaande informatie van je nodig. Vervolgens neem ik contact met je op en plannen we een afspraak in.

  Bij het aanvragen van een sessie heb ik de volgende informatie van je nodig: je naw-gegevens en telefoonnummer, je hulpvraag (graag kort verwoord in max. 2 zinnen en zonder verdere uitleg of informatie over de situatie of je dier), een recente foto van je dier, de naam van je dier en leeftijd en geslacht (en intact of niet). Als je dier medicatie gebruikt, ontvang ik ook graag de naam en dosering van de medicatie. 

  Mijn sessies plan ik in van dinsdag tot en met vrijdag. Wil je bij het aanvragen van een sessie aangeven wat je voorkeursdagen en tijden zijn? Ik doe mijn best om hier rekening mee te houden.

  Heb je een vraag? Voel je welkom om contact met me op te nemen of boek hieronder direct een sessie.

  Animalinsight mini-sessie

  Ben jij benieuwd naar wat je dier je te vertellen heeft? In deze Animalinsight mini-sessie combineer ik intuïtieve diercommunicatie mét mijn holistische visie op diergezondheid en welzijn. Je gaat door deze sessie met andere ogen naar je dier kijken!

  De reden om een Animalinsight mini-sessie te boeken is met name je behoefte aan een klein inkijkje in de gevoels- en belevingswereld van je dier, waardoor je meer inzicht in je dier kan ervaren. Tijdens een Animalinsight mini-sessie neem ik tot 30 minuten de tijd voor je dier en jou, dit is met name afhankelijk van de flow die ontstaat.

  Hoe werkt een Animalinsight mini-sessie?

  Telepathie betekent het overbrengen van gedachten en gevoelens op afstand zonder waarneembare middelen (bron: Van Dale). Het is een oude taal die dieren en oude volkeren nog beheersen en de moderne mens veelal vergeten maar zeker niet verloren is. Door middel van telepathisch contact, leg ik op afstand contact met je dier. Je dier en jij kunnen dus gewoon thuisblijven, dit is makkelijk, stressvrij en duurzaam!

  In een Animalinsight mini-sessie laat ik je dier aan het woord en laat ontstaan wat wil ontstaan in het contact. Het is dus altijd een verrassing hoe deze sessie zal verlopen! Deze mini-sessie kan een tipje van de sluier van de belevingswereld van je dier oplichten en is minder geschikt als je specifieke (hulp)vragen hebt of als er een complexere of emotionele situatie rondom je dier aan de hand is waar je mijn hulp bij wilt hebben. In deze gevallen gun ik je dier en jou de uitgebreide tijd, aandacht en diepgang die ik jullie in een Animalinsight sessie kan bieden. Waar nodig geef ik ook feedback vanuit mijn holistische visie. Tijdens een mini-sessie werk ik telefonisch met jou, ik bel je op en stem me dan af op je dier. Ik neem tot 30 minuten de tijd voor je dier en jou.

  Na afloop kan het fijn voor je zijn om de informatie verder te laten indalen, soms vallen kwartjes dan nog meer op hun plek. Het staat je vrij om zelf een geluidsopname of aantekeningen te maken van dit gesprek.

  Na afloop kan het fijn zijn om een uitgebreide Animalinsight sessie te boeken of een Humaninsight sessie als je verder wilt praten en meer wilt ontdekken over wat JIJ kan leren van je dier.

  Een Animalinsight mini-sessie boeken?

  Als je een Animalinsight mini-sessie wilt boeken, dan kun je hiervoor
  het contactformulier invullen waarin je kan aangeven dat je een Animalinsight mini-sessie wilt boeken. Aanvullend heb ik alle benodigde onderstaande informatie van je nodig.
  Vervolgens neem ik contact met je op en plannen we een afspraak in.

  Bij het aanvragen van een sessie heb ik de volgende informatie van je nodig: je naw-gegevens en telefoonnummer, een recente foto van je dier waarvan jij vindt dat deze typerend is voor je dier, de naam van je dier en leeftijd en geslacht (en intact of niet). Verdere achtergrondinformatie over je dier heb ik niet nodig.

  Mijn sessies plan ik in van dinsdag tot en met vrijdag. Wil je bij het aanvragen van een sessie aangeven wat je voorkeursdagen en tijden zijn? Ik doe mijn best om hier rekening mee te houden.

  Heb je een vraag? Voel je welkom om contact met me op te nemen of boek hieronder direct een sessie.