Drie angstige katten gezocht voor deelname aan mijn geurtest

Vanuit mijn werk als dierentolk en natuurgeneeskundige voor dieren heb ik regelmatig te maken met angstige katten. Angst bij katten komt helaas veel voor. Naast alle inzichten en adviezen die uit mijn 1 op 1 sessies komen, zou ik ook heel graag willen werken met de ontspannende kracht van geur voor gebruik bij angstige katten.

Sommige plantaardige geuren kunnen prachtig ondersteunen op emotioneel vlak. Een veilig alternatief voor katten voor de bekende etherische oliën is het gebruik van hydrolaten of kruidenwaters. Deze hydrolaten zijn heel veelzijdig te gebruiken bij dier en mens en veel subtieler en zachter dan etherische oliën.

Hydrolaat voor gebruik bij katten

Er is één specifiek kruid waarvan ik heel erg benieuwd ben of dit als hydrolaat een mooie ontspannende ondersteuning kan bieden bij angstige katten. Dit hydrolaat kan in de leefomgeving gesprayd of verdampt worden. Ik wil hier graag ervaring mee opdoen om dit product, bij een gunstig resultaat, als aanvulling op mijn 1 op 1 sessies bij angstige katten te kunnen adviseren. Ik heb een bedrijf benaderd dat onder meer mooie biologische hydrolaten maakt. Ik heb ze gevraagd of ik een paar flesjes hydrolaat mag hebben om binnen mijn eigen netwerk te testen bij angstige katten. En dat vonden ze goed! Superleuk. Ik heb drie flesjes gekregen om weg te geven voor deze test. 

Wil je meedoen aan mijn test?

Dus nu mijn vraag aan jou! Wil jij voor je angstige kat meewerken aan mijn test? Ik heb drie flesjes om weg te geven aan drie verschillende mensen met een angstige kat. Ik wil één flesje beschikbaar stellen aan iemand die reageert via Instagram, eentje via Facebook en eentje via LinkedIn. 

Hoe kan je meedoen aan mijn test?:

-Je bent bereid om gedurende twee aaneengesloten weken in de periode tussen eind februari tot half maart dagelijks meerdere keren per dag hydrolaat in de leefruimte van je kat te sprayen of dagelijks een diffuser aan te zetten met dit hydrolaat.

Je bent gedurende deze twee weken veel thuis en in de gelegenheid het gedrag van je kat te observeren.

-Gedurende deze twee weken zijn er geen andere veranderingen in de leefomgeving of zorg voor je kat.

-De test is gratis. Je kan het hydrolaat na afspraak bij mij thuis in Delft komen ophalen of ik stuur het je kosteloos toe. Na deze twee weken ben je bereid om wat vragen via email te beantwoorden waarin je je ervaringen en observaties met het hydrolaat beschrijft. Jouw input kan (anoniem) openbaar gemaakt worden en gebruik ik voor mezelf maar ook om te delen met het bedrijf dat de flesjes hydrolaat beschikbaar heeft gesteld. Hiermee ga je akkoord.

Mocht je willen meewerken aan deze test dan ontvang ik graag voor 10 februari je reactie via email: [email protected] met hierin je telefoonnummer en de volgende gegevens van je kat: leeftijd, ras, geslacht en een korte beschrijving van de angstklachten. Ook hoor ik graag van je of je via Instagram, Facebook of LinkedIn mijn oproep hebt gelezen. 

Afhankelijk van de hoeveelheid reacties zal ik een keuze maken uit de aanmelders. Als ik je kat en jou heb uitgekozen om mee te werken aan de test dan laat ik je dit z.s.m. weten en zorg ik dat je het product met bijbehorende productinformatie en de gebruiksaanwijzing ontvangt.

Leuk als je wilt meewerken aan mijn test!

Heb je een vraag? Voel je welkom om hiervoor contact met me op te nemen.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *