Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor educatieve/informatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts. Neem in geval van een acute situatie of bij twijfel altijd direct contact op met een dierenarts.

Als je een ziek dier hebt, zorg er dan voor dat je hiervoor onder controle en/of behandeling bent bij een dierenarts. Bij twijfel over de gezondheid van je dier adviseer ik je altijd om contact op te nemen met een dierenarts.

Mijn werkzaamheden zijn een aanvulling op en geen vervanging van de reguliere zorg van een dierenarts. Ik ben geen dierenarts, ik stel geen medische diagnoses. Ik geef inzicht en advies. Jij bent, als verantwoordelijke voor de zorg voor je dier, te allen tijde de enige verantwoordelijke voor de uitvoering van deze inzichten en adviezen en de resultaten hiervan bij je dier.

Mijn werk als dierentolk voelt voor mij als heilig werk. Als dierentolk geef ik de informatie die ik van je dier ontvang zo zuiver als mogelijk aan je door. Mijn waarnemingen zijn intuïtief, niet alle informatie die ik ontvang zal altijd 100% kloppend of herkenbaar zijn.

Informatie die ik van je dier ontvang is altijd een momentopname. Een dier zal de informatie aan me doorgeven die op dat moment belangrijk is. Dit is ook heel belangrijk om te weten in geval van ziekte of een mogelijk naderend sterven, een dier kan in zo’n situatie het gevoel hebben niet meer te willen leven. Na behandeling voor bijvoorbeeld pijn of om de misselijkheid tegen te gaan, kan een dier hier heel anders over gaan denken.

Alle informatie die ik van je dier ontvang en die wij bespreken beschouw ik als vertrouwelijk. Ga vooral met gezond verstand en vanuit je gevoel met de besproken informatie om en blijf zelf goed kijken naar wat je dier je laat zien. Jij kent je dier goed!