Animalinsight voor jou

Humaninsight sessie

Maak jij je, om welke reden dan ook, zorgen om je dier? Weet dan hoe belangrijk het is om hierover te praten! Je dier is niet los te zien van jezelf, jullie zijn dan ook van grote invloed op elkaar. Door jezelf te helpen rondom je diergerelateerde zorgen help je dus ook je dier! In deze Humaninsight sessie kan je je verhaal kwijt en je laten inspireren door hierover met mij in gesprek te gaan. Ik voel met je mee vanuit wie ik ben als mens, voelsprietvrouw en natuurgeneeskundige voor dieren. Door deze sessie wil ik je je gehoord en gesteund laten voelen. Je kan ook meer helderheid en richting in de zorg voor je dier gaan ervaren en een diepere verbinding met je dier voelen.

Elke hulpvraag waarbij je je vervelend, bezorgd of schuldig voelt in relatie tot je dier is geschikt voor een Humaninsight sessie. Om je een idee te geven: je merkt dat de relatie met je dier stroef verloopt, je maakt je zorgen over het gedrag of de gezondheid van je dier of je verwacht het naderend sterven van je dier en bent vol verdriet en/of onzekerheid over hoe te handelen.

Ben jij bereid om in de spiegel te kijken die je dier je voorhoudt?

Hoe werkt een sessie?

In deze sessie ben jij de hoofdpersoon en gaan we samen in gesprek over jouw hulpvraag. Voor deze sessie spreken we online af en neem ik één uur de tijd, in overleg kan dit ook langer.

Tijdens ons gesprek stem ik me helemaal af op jou en je hulpvraag. Ik luister naar je, geef feedback, stel vragen, geef eventueel tips en liefdevolle adviezen en hou je vaak een spiegel voor. Jij bent van grote energetische invloed op je dier. Zo kunnen dieren bijvoorbeeld stukken spiegelen of laten zien die (ook) bij jou horen. Hoewel dit soms best confronterend kan zijn, kan jij hier als mens van je dier ook veel van leren! Spiegelen betekent kortgezegd dat elke situatie, ook elke diergerelateerde situatie, je iets kan leren over jezelf. Door hierover in gesprek te gaan, kan je met andere ogen naar je dier en jezelf gaan kijken en hiervan leren. Ik deel daarnaast waar nodig ook graag mijn holistische, natuurgeneeskundige en intuïtieve inzichten en kennis met je.

Eén sessie kan voldoende zijn om je weer verder op weg te helpen, soms kan een tweede sessie of je dier er nog meer bij betrekken door middel van een Animalinsight sessie een fijn vervolg zijn.

Een sessie boeken?

Als je een Humaninsight sessie wilt boeken, dan kun je hiervoor het contactformulier invullen en daarin aangeven voor welke sessie je kiest. Wil je in dit formulier ook je hulpvraag en naw-gegevens invullen? Vervolgens neem ik contact met je op en plannen we een online afspraak in. Tijdens deze sessie neem ik één uur de tijd, in overleg kan dit ook langer.

Mijn sessies plan ik in van dinsdag tot en met vrijdag. Wil je bij het aanvragen van een sessie aangeven wat je voorkeursdagen en tijden zijn? Ik doe mijn best om hier rekening mee te houden.

Heb je een vraag? Voel je welkom om contact met me op te nemen of boek hieronder direct een sessie.