Animalinsight voor jou

Op deze pagina vind je informatie over de twee verschillende sessies die ik voor jou aanbied. Je kan naar beneden scrollen of klikken op één van onderstaande knoppen om direct naar deze informatie te gaan.

Humaninsight sessie

Maak je je zorgen over de relatie met je dier of om het gedrag of de gezondheid van je dier? Zou je het fijn vinden om je hart hierover te luchten en je te laten inspireren en te leren door hierover in gesprek te gaan met mij? Dan is een Humaninsight sessie wat voor jou! Ik voel met je mee vanuit wie ik ben als mens, voelsprietvrouw en natuurgeneeskundige voor dieren. Door deze sessie wil ik je je gehoord en gesteund laten voelen. Je kan ook meer helderheid, richting en een diepere verbinding met je dier gaan ervaren.

Elke hulpvraag waarbij je je vervelend, bezorgd of schuldig voelt in relatie tot je dier is welkom voor een Humaninsight sessie. Om je een idee te geven: je merkt dat de relatie met je dier stroef verloopt, je twijfelt of je nog de juiste persoon bent om voor je dier te zorgen, je maakt je zorgen over het gedrag of de gezondheid van je dier of je verwacht het naderend sterven van je dier en bent vol verdriet en/of onzekerheid over hoe te handelen.

Ben jij bereid om in de spiegel te kijken die je dier je voorhoudt?

Hoe werkt een sessie?

In deze sessie ben jij de hoofdpersoon en gaan we samen in gesprek over jouw hulpvraag en wat jij hierin nodig hebt. Voor deze sessie spreken we online af en neem ik één uur de tijd, in overleg kan dit ook langer.

Tijdens ons gesprek stem ik me helemaal af op jou en je hulpvraag. Ik luister naar je, geef feedback, stel vragen, geef eventueel tips en liefdevolle adviezen en hou je vaak een spiegel voor. Dieren spiegelen heel veel en hoewel dit soms best confronterend kan zijn, kan jij hier als mens van je dier ook veel van leren! Spiegelen betekent kortgezegd dat elke situatie, ook elke diergerelateerde situatie, je iets kan leren over jezelf. Door hierover in gesprek te gaan, kan je met andere ogen naar je dier en jezelf gaan kijken en hiervan leren. Ik deel daarnaast waar nodig ook graag mijn holistische, natuurgeneeskundige en intuïtieve inzichten en kennis met je.

Eén sessie kan voldoende zijn om je weer verder op weg te helpen, soms kan een tweede sessie of je dier er nog meer bij betrekken door middel van een Animalinsight sessie een fijn vervolg zijn.

Een sessie boeken?

Als je een Humaninsight sessie wilt boeken, dan kun je hiervoor het contactformulier invullen en daarin aangeven voor welke sessie je kiest. Wil je in dit formulier ook je hulpvraag en naw-gegevens invullen? Vervolgens neem ik contact met je op en plannen we een online afspraak in. Tijdens deze sessie neem ik één uur de tijd, in overleg kan dit ook langer.

Mijn sessies plan ik in van dinsdag tot en met vrijdag. Wil je bij het aanvragen van een sessie aangeven wat je voorkeursdagen en tijden zijn? Ik doe mijn best om hier rekening mee te houden.

Heb je een vraag? Voel je welkom om contact met me op te nemen of boek hieronder direct een sessie.

Privétraining intuïtieve diercommunicatie

Ben jij ook zo benieuwd naar wat er in dieren omgaat? Zou je een inkijkje willen in de gevoels- en belevingswereld van dieren door in een online privésetting onder mijn liefdevolle begeleiding te leren hoe je op intuïtieve wijze met dieren kan communiceren? Om dieren op deze manier beter te begrijpen en de band met dieren te verdiepen? Of ben je al bekend met intuïtieve diercommunicatie en vind je het fijn om in een privésetting te oefenen en je verder te ontwikkelen? Of loop je misschien tegen onzekerheden of vragen aan als je zelf intuïtief met dieren communiceert en vind je het fijn om hier één of meerdere keren mijn begeleiding bij te hebben? Ik help je graag!

Hoe werkt privétraining intuïtieve diercommunicatie?

Privétraining intuïtieve diercommunicatie is altijd maatwerk. We bespreken samen waar jouw behoefte ligt om hier vervolgens vanuit een fijne en passende vorm mee aan de slag te gaan. Deze privétraining vindt online plaats. Het kan zijn dat één sessie voldoende is of dat er meerdere nodig zijn, dat bespreken we samen en kunnen we ook per keer bekijken.

Privétraining intuïtieve diercommunicatie boeken?