Animalinsight voor groepen

Kat sluipend

Basistraining intuïtieve diercommunicatie

Ben jij ook zo benieuwd naar wat er in je dier omgaat? Zou je een inkijkje willen in de gevoels- en belevingswereld van je dier door te leren hoe je op intuïtieve wijze met dieren kan communiceren? Om op deze manier je dier beter te begrijpen en de band met je dier te verdiepen? Of ben je al bekend met intuïtieve diercommunicatie en vind je het fijn om in een prettige groepssetting te oefenen en van elkaar te leren? Dan is een basistraining intuïtieve diercommunicatie wat voor jou!

Tijdens deze dagen ga je een start maken met hoe intuïtieve diercommunicatie in zijn werk gaat. Ik neem je mee in de achtergronden hiervan en we gaan oefenen, onder meer aan de hand van door jou meegebrachte foto’s van je dieren. We gaan het hebben over de verschillen en overeenkomsten met mediumschap, ik neem je een stukje mee in hoe wij onze dieren als onze leermeesters kunnen zien en in mijn holistische visie op diergezondheid. Daarnaast is er ook ruimte voor spontaniteit en wat zich in het moment wil ontvouwen.

Ben jij bereid je dier als leermeester te zien?

Ervaar jij pijnlijke, verdrietige of moeilijke situaties met je dier? Of wil je graag met andere ogen naar je dier en jezelf leren kijken om hiervan te leren? Dan is het waardevol om meer te ontdekken over spiegelen! Spiegelen is namelijk een hele krachtige manier van anders leren kijken naar de diergerelateerde situaties in je leven. Omdat jij als mens van je dier nauw met je dier verbonden bent, kan je dier je mooie spiegelstukken laten zien en je grootste leermeester worden! Op deze manier kan spiegelen je leven verrijken en de band met je dier versterken.

Ben jij bereid je dier als leermeester te zien? is te boeken als lezing of workshop. In mijn agenda kan je mijn actuele aanbod vinden.

Heb je een vraag? Je bent welkom om contact met me op te nemen.